Marielund B&B

Välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg på min blogg! Idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om någonting som inte riktigt faller in i samma kategorier som jag vanligtvis skriver om här på bloggen. Som ni vet så skriver jag ju för det allra mesta om elektronik och det är ju även det som är mitt stora intresse, men idag så ska jag skriva om hunddagis vid namn Marielund B&B som ligger i Skara då detta är någonting som verkligen har varit oerhört efterfrågat ända sedan jag nämnde i ett annat inlägg att jag själv hade min hund på ett hunddagis för ett par veckor sedan.

Det blir ju nämligen så ibland att man, som hundägare, inte riktigt har den tiden och att man inte riktigt är det sällskapet som man behöver vara för sin hund. När det väl händer, vilket i mitt fall inte är så himla ofta, så tycker jag att man ska vända sig till ett hunddagis som man kan lita på. Själv så blev jag rekommenderad av en nära vän till mig att jag skulle vända mig till just Marielund B&B och det är därför som jag fick upp ögonen för det här hunddagiset. När jag besökte Marielund B&B för första gången så fick man en otroligt trygg känsla då de verkligen är hur duktiga som helst på det som de gör. De har otroligt bra hand om hundarna och de fokuserar dessutom på individen och dennes behov för dagen. Jag tycker därför som sagt att det känns oerhört trygg och skönt att lämna min hund hos Marielund B&B ifall det behövs någon dag eller förmiddag och därför så känns det också tryggt att rekommendera dem vidare till er. Jag hoppas verkligen att det här kommer att kunna vara till någon form av hjälp nu för er och att ni kikar vidare lite på Marielund B&B.

Du gillar kanske också...