Värmepumpar och kylservice i Linköping

Hej på er alla mina läsare, kul att så många av er fortfarande är här och läser mina inlägg, dag ut och dag in! Det är ett otroligt roligt arbete jag har med att testa olika elektronikprylar, recensera dem och sedan se vad ni tycker om dem. Idag kommer mitt inlägg att handla om elektronik, men med en liten tvist. Jag vill tipsa om ett företag som säljer värmepumpar och allmän kylservice i Linköping. Företaget heter Klimat och Värmeservice Öst AB och jag kom i kontakt med företaget när vi skulle installera en ny värmepump hemma. Vi fick tips om just det här företaget av en bekant som nyligen gjort samma installation, och eftersom jag är prylintresserad var det ändå lite extra intressant att vara med i processen av att hitta ett bra företag.

Jag måste säga att vi båda blev mycket imponerade! Jag definitivt, och då mest över företagets kunskap och deras allmänna servicegrad och trevlighet. Det var liksom som om de aldrig hade gjort något annat (det kanske de inte hade heller) men de gav verkligen ett bra intryck. Vi valde värmepump i samförstånd med dem och det visade sig vara helt rätt beslut! När det gäller kylservice i Linköping är detta ett företag att lita på. Nu vet ni alla läsare det!

Du gillar kanske också...