Elektriker i Lund, Eslöv och Höör

Hej alla läsare! Äntligen är det fredag. Finns det en skönare dag på veckan? Jag tror verkligen inte det. Det finns någon slags förväntan i fredagen, lite pirrigt att det är helg och man längtar med all kraft hem ifrån jobbet. Hem till fredagsmys eller vad man nu hittar på! Själv ska jag fortsätta skriva i den här elektronikbloggen, trots att det är helg. En bloggare tar ju aldrig ledigt, hehe. Jag har faktiskt en intressant sak att berätta om! Jag anlitade i förrförra veckan en elektriker verksam i Lund, Eslöv och Höör, närmre bestämt Elbasen Skåne. Har jag berättat om detta innan? Jag tror inte det. I alla fall, detta är ett företag som jag verkligen kan rekommendera vidare. Det är lite därför jag skriver detta inlägg nu tror jag, för jag känner att jag kan göra detta för dem! De skötte nämligen installeringen av ny el alldeles utmärkt och felfritt. Vi håller på att göra om i badrummet och ny belysning behövde dras. Elbasen Skåne levererade från början till slut. Bra service, trevliga människor och ett riktigt bra resultat! I ett annat inlägg ska skriva lite mer detaljerat om just elektronik-biten, för det vet jag att ni vill veta mer om… Nu ska jag inte uppta er tid längre. Hoppas alla får en grym helg!

Du gillar kanske också...